Erfaringer

Typiske jobs

Runde fødselsdage;

30, 40, 50, 60 års fødselsdage er blandt de arrangementer vi tit spiller til.

Mærkedage;

Bryllupper, Kobberbryllupper, Sølvbryllupper og et enkelt Guldbryllup er det blevet til. Særligt bryllupper har vi stor erfaring med.

Offentlige;

Barer, Pubber, Caféer, Julefrokoster og almindeligt natteliv spiller vi også. Vi spiller i fast rotation på et par spillesteder, men vi vil gerne spille flere af denne type jobs, så tøv endelig ikke med at kontakte os 

Ønsker;

Vi mener selv vores musik rammer bredt og vi kunne godt tænke os at spille til Byfester, Festivaller, Kræmmermarkeder mv.

Succeskriterier

-Du og dine gæster skal have god musik og underholdning, det gør vi os umage for at indfri. Hos os for I valuta for pengene.

– Vi er generelt fleksible, fordi vi ved det kræves og I skal føle vi er der for jer.

– Har Jeres tidsplan rykket sig, gør vi alt for at tilpasse os, da vi er opmærksomme på den samlede oplevelse for jer og jeres gæster kommer i første række.

Dette kan I gøre for os:

-Da vi elsker jeres gæster danser, er det en god idé at opfordre til dette.

Anbefalinger

Gode råd

-Vi har stor erfaring med bryllupper, hvorfor vi kan byde ind med alt fra Toastmasterens opgaver og funktioner, til traditioner og kutymer.

-Vi har stor erfaring med mange forskellige typer fester, så vi hjælper gerne med at vurdere hvornår det vil passe vi skal begynde at spille.

-Vi er hjælpsomme og vant til at være i kontakt med kok, personale, toastmaster, Jeres søde gæster og stive Onkel Stewart